Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provocateur

Under lagren av filtar
gömmer sig en

Agent Provocateur

en trojan ibland oss

lockar och tubbar oss
till illojala tankar

och handlingar som
är mot alla regler

gömmer sig bland molnen
jag spanar men vet

l'Agent Provocateur

böjer icke sin nacke

sätter säkerheten i fara

vad vet jag om säkerhet

sakta följer jag
min egen stig

ingen kan ta fatt mig






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-28 21:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, vilken bild! Och Vilken titel! Tänk så torrt det svenska ordet provokatör skulle låta i jämförelse.
Spännande!
2011-01-29

    ej medlem längre
Vilken spännande dikt! Och vilken underbar bild!
Att provoceras eller inte provoceras...det är frågan!;)
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP