Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Triangel

Jag älskar två. Ena ger mig allt, andra vill jag ha allt av.

Ena är jag, andra är den jag vill vara.

Ena är min motsvarighet, andra är min motsats.

Båda är mina själsfränder.




Fri vers av dynamik
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-27 22:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinnan är alltid dubbelsidig, samt bör dyrkas som det.

2015-02-24
  > Nästa text
< Föregående

dynamik
dynamik