Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets sanna evighet

livets sanna evighet.
varje dag en ständig låga.

sekund
timme
vecka
år

allt suddas ut i en evig saga

en verklig saga
med tro som grund
med salig visshet

vad är liv utan dödens bojor?
lever sagan om döden inte finns?




Fri vers av pernillagoth
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-28 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pernillagoth
pernillagoth