Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora

Det är så mycket
som har blivit fel
handlingar som sårar
ord som river
själar som spricker och förblöder

Dessa eviga tårar som förbannar
denna längtan efter ro
rädslan att förlora slaget
låta hatet styra, ta över

En ilska som brinner, förtär, njuter
en handling utan tanke
konsekvenser som skär sönder tillit och systrar




Fri vers (Fri form) av Gullefnufs
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-28 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så sant, tyvärr. Fint skrivet!
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Gullefnufs