Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

En desperat önskan att förstå
dessa känslor som rasar i mig

Jag ser kärleken, värmen, stödet
Registrerar att det finns runt mig
Ändå fastnat det inte, det går mig förbi
Jag lyckas inte ta tillvara
gåvorna som skänks mig

En tomhet som finns kvar
trots den omslutande famnen
Kylans som jagar värmen på flykt

Styrkan, uthålligheten, viljan
att stanna kvar, klamra fast
tynar bort

Att gå upp i stoft, omformas
omtänkas, att början om




Fri vers av Gullefnufs
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-19 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gullefnufs