Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse

Tårar som väter
en sedan länge dränkt kudde
utmattningen sprider sig
huvudet blir allt tyngre
snyftningarna dämpas

Steg utanför en dörr tvekar
en hand läggs mot den kalla, hårda ytan
steg som sakta ekar bort i natten

Sömnen, befrielse, en stunds vila

Frid

Vänliga händer, värme, omtanke
ett kärleksfull täcke som skyddar för en stund




Fri vers (Fri form) av Gullefnufs
Läst 235 gånger
Publicerad 2011-01-28 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gullefnufs