Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hopplös kärlek


Du får komma nu, inte sen

Du får komma nu
inte sen
för då är
allt försent

Kom medans tid är
när jag fortfarande
finns här
för dig...

jag håller på
att tröttna
det har
gått för lång
tid nu...

ikväll väntar
jag dig hem
så kom då


Du får komma nu
inte sen




Fri vers av Lena Schneider
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-28 14:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
När hoppet stillnat har
då tron livet bär
det är då

jag vill vara dig förnär
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Schneider