Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinnigt blå ögon stirrande i rummet dagen då du ljög sant

Vansinnigt blå ögon stirrande i rummet
porten till min fruktan.

visste vad vi var
två mäniskor vilka vältrade sig i varandras vansinne,

kyssande dödens själ 1000 gånger per skrik av smärta
ett steg från herraväldet två från kärleken,

vilken ständigt lekte kurragömma i ditt hjärta,

NOG NU
hyckleri ,

du älskar fan ej

du är bara ensam




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-29 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth