Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handboll

svettiga muskelberg som brottas på plan.
bättre där än att utöva det på stan.

gul och blåa dom slår varandra med boll.
vissa ser ut som skogens värsta troll.

målvakten skjuts sönder och samman i målet.
därav det gälla onda skrikande vrålet.

domarna kommer alltid haltande efter.
tror dom sitter i halvlek och käkar rester.

benen känns som blytunga pelare.
just nu är planen full av trötta spelare.

vi hoppas ju alla att sverige vinner.
på bänken sitter staffan/lindgren och spinner





Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 1145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-30 15:52



Bookmark and Share


  Julio VIP
Tränarna tappar nog rösten snart oxå ska du se^^
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund