Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parallellism

Likt en vacker supernova spränger jag
mig en väg genom livets pansar…

…blottlägger och penetrerar livslustens gunst.

Finner dig där på vägen i en ljuskrans… smeker din kind
och förför din själ med öppenheten och
de altruistiska nyanserna ur min själ.

Ser dig…

…för dig nära mig! För din hand… mot mitt hjärta.

Delar med mig av mina andetag och
smeker din slida från dess sekret.

Förför dig djupt inom…

…du en supernova
och jag din hypernova…

…utlösningen och ansiktsfärgerna
vi delar med varandra…
…ger kärleken nya vackra och
sällsamma schatterande kärnfullheter.

Din kyss!

Subkulturen; ”Din och min” blev ett *vi*
när kulminationen nåde vår eldfängda
och passionerade själ.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 198 gånger
Publicerad 2011-01-30 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren