Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flykt

bort

måste bort

luften är slut
känslorna är borta

livet


vaknar med ett skrik

andas
djupt om och om igen

somnar om




Fri vers av franz
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-30 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz