Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övervikt


hatar hur du alltid lyckas att skälva min värld
då jag inte ens klarar av att skapa ringar på ditt hav




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-11 00:04



Bookmark and Share


    judas ifrån hemavan
snyggt och träffsäkert, hög igenkänningsfaktor... fint!
2005-12-11

    Helena Holmström
Underbart formulerat! Dessa ord ska jag bära med mig, känner precis så just nu.
2005-12-11

    ej medlem längre
Åh, vad snyggt! Riktigt drömvackert, trots kortheten..;)
2005-12-11

  Christer VIP
snyggt formulerat...!!
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta