Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolibri

Likt en våg av provokativa nyanser
expanderade mitt universum när
kyssen från dina läppar nåde mina.

Som en kolibri blev jag...

Frågvis var din blick!

Och nyanserande vackert
var ditt sinnelag.

Något dunkelt klev in i vår
kammare där i känslolivet…
det piskade ditt sinne rött
och jag tog dig brutalt av kärlek;

Likt en kolibri som suger honungsdagg.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 163 gånger
Publicerad 2011-02-02 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren