Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spader Fnask

Herr Svart och Svår vill ha dig nu
Fröken Dekadens och Förfall
Fru Mystik och Svår-att-Nå
Det finns något i dig han vill åt

Choklad och näsdukar i din säng
Du tänker ta dig genom natten.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Forgetmenot
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 18:43



Bookmark and Share


  Robin V
Wow!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Forgetmenot
Forgetmenot