Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte väcka sorgen


Och jag tänker mig att det ska bli så annorlunda
Det är annorlunda nu
Nu är jag annorlunda och nu ska du älska mig och allt kommer att bli som det alltid skulle vara

Det blir du och jag från och med nu



Men jag blir osäker
Crashar
Jag vet inte vad du vill och nu är det för sent
Jag andas in din doft
Förvinner bort till minnen vi aldrig haft
Till tider som aldrig varit
Och drömmer om ett liv aldrig levt



Det är ditt fel

Men egentligen är det mitt
Du kan inte rå för att du är en gudars like
Att du föddes utav änglatårar
Ej heller att du är perfektion
Definerad av royaliteter och påvar
Förskönad av författare och litteraturens alla under

Nej

Du kan inte rå för att du är ett mästerverk
Lika ståtlig som Taj Mahal
Lika god som Cupid
Och lika mystisk som Helena av Sparta



En dag ska jag vakna
Och glömma alla sorger
Alla minnen som förstör



Blunda



Viska



Gör mig hel






En dag ska jag vakna
En dag




Men inte idag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Forgetmenot
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
SÅ JÄVLA BRA.
Ursäkta att jag svär fina du.
Men jag vet inte vad jag ska säga.
Den kommer bli helt perfekt att läsa högt.
Läs högt för mig snälla du!
Puss
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Forgetmenot
Forgetmenot