Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AIDS.

Some are born with it
and some dies with it.

You should know,
AIDS don't give a damn about age!




Fri vers av Inmemind
Läst 202 gånger
Publicerad 2011-02-01 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inmemind
Inmemind