Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så tråkigt hur en del vänner kan såra en. känslor som får en att nästan börjar tvivla.


are they my friends.

Seems like I've overrated my friends.
You would think, is that even possible?
My appreciation, like my eyes was seeing gold.
Like a dog was jumping for some meat on a bone.
All the effort I put, but I don't get any reward.
Their eyes are somewhere else.
They seem to forget everything every step they take.
No longer on the front side, no I'm far behind,
when they see other light that shines too bright.
Well, it's alright.
My fault, i've put them on a pedistol.
It does hurt, but a lesson is learned,
# I will never put my friends first




Fri vers av Inmemind
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-04-08 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inmemind
Inmemind