Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även vänner skapar hjärtsorg

Vänner, ah, även dem kan skapa hjärtsorg.
vänner, en del med tiden försvinner.
vänner, dem man skulle offra allt för.
vänner, dem som aldig skulle såra en,
vänner, som aldrig skulle håna en.
vänner ett hjärtat som brinner i lågor för dem,
en kärlek som når himmelen,
ditt allt, men de känner inte likadant.
för samma vänner vände ryggen,
samma vänner som tog ens hjärta och lekte med en yxa,
vänner som högg utan att ens tveka.
hjärtsorg, nu släpper du aldrig in någon.




Fri vers av Inmemind
Läst 259 gånger
Publicerad 2012-01-11 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inmemind
Inmemind