Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt hopp försvunnit.


När hoppet är förlorat


Aldrig har ångesten vridit sig så hårt
Så hårt att jag inte kan sova.

Så hårt att jag inte kan tänka på något annat
Jag kvävs

Kan jag inte bara få dö?
Bara lägga mig ner o försvinna

Jag ligger o kvider i min ensamhet
Samtidigt som jag chippar efter luft.

Jag vill picka hål på lungan
Skjuta ett skott genom skallen

Skära handleden av mig
Å se blodet rinna iväg.

Hänga mig där,
så fint och dingla med benen

Bli överkörd,
Å kroppsdelarna blir en konstmålning av glada färger

Skjut en pil genom bröstet!
Vad som helst!

Jag är desperat!
Du får pengar om du vill

Jag vill inte vad med i denna onda leken längre
Spelet är över, å jag förlora...




Fri vers av Nadine S. Fasth
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-01 22:11



Bookmark and Share


    Rocky
Så länge det finns liv finns det hopp?
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Nadine S. Fasth