Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var min

Kan vi andas tillsammans du och jag?
Få känna värmen av varandra var dag?

Du finns alltid i mitt huvud, innerst i mitt sinne
Det blir snart svårt för mig att hålla allt inne

Hur skulle jag förklara för dig så att du skulle förstå?
Jag är så jävla nervös att du blir rädd och skulle resa dig å gå

Jag vill hålla dig tätt intill och pussa dig från topp till tå
Vad skulle hända om jag gjorde det där och då?

Ska jag va ärlig? å vara precis som jag är?
Nej jag lever hellre i en lögn, så jag får vara dig kär

Jag vill inget hellre än att vara bara din
Om livet inte vart så komplicerat så skulle du vart min!




Fri vers av Nadine S. Fasth
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-17 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadine S. Fasth