Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen <3

Luften är ren, krispigt kall, jag går i mina varma skor.
Det är här jag finns, ute i naturen där jag bor.

Min familj, likt en flock vargar omsluter vi varann.
Sluter upp och ylar, en kärlek som är sann.

Tar ingen förgivet, alla hjälps åt med var sin del.
Kanske känsla av att vi gör det tillsammans, som gör mig hel.




Fri vers (Fri form) av Nadine S. Fasth
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-24 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadine S. Fasth