Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna fönster

när fönstren sluts

mellan natt och vinterdag

vilar tiden still




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-01 22:31



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Du är bra på haiku!
Mycket vackert om natten kontra dagen.
2011-02-02

  Emelia
-gillar-
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP