Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Genom livet jag vandrat.

Både smärta och vanvett jag sett.

Likt tidens pansar har människor gått under.

Men jag fann livsgnistan i allt svart.

Jag fann dig och du gör mig alltid så glad.

Dig kan jag älska för du har livs charm.

Du är ett med livsgnistan.

Du är…
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 184 gånger
Publicerad 2011-02-02 08:34



Bookmark and Share


  Emelia
väldigt fint
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren