Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdragare

Hennes andetag är djupa som
en djupdykning i havets paradis.

Hennes andetag vill jag andas,
som jag vill dela mitt jag med henne.

Hennes livsgnista är i silver och hennes
hår går i svart som hennes…
själ i världens nyanser.

En kyss jag ger och en kyss jag får!

Låter hennes lena kropp och mjuka själ
rida av mig genom den fuktiga natten.

Andetagen mot min nacke är välgörande
då min säd fyller hennes våta slida.

Hon en att älska med… en att älska
tills livscirkeln blir fulländad.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-02-02 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren