Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La Vita Nuova

I guldrepet går en ådra av silver…
det är du. Vill ha dig nära då du
är den kära.

Gyllene tid!

Precis som fåglar bygger bo,
vill jag bo sida vid sida av din själ…

expandera… implodera.

Hjälp mig… hjälpa mig att fylla
detta hus med levande ord.

Du har orden och
jag dess segment.

Låt passionen flyga från
våra läppar… kom!

Han kommer aldrig att
lämna dig… inte skada dig…
bara existera vid din sida,
ta del av det som är du…
ett unikum av världens
vackraste klangfärger.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 146 gånger
Publicerad 2011-02-02 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren