Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnetisk magma

Där en dag stod du så vackert naken…
bland träden i grönska.

Där var du, den jag hyser kärlek för.

Natten en tid jag vill tillbringa med dig.

Dagen en tid jag vill älska med dig.

Där emellan vill jag bara vara ett med dig.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-02-02 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren