Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som himmelriket

Jag besöker dig
i din ofrihet…

… din kropp i blackar.

Jag kysser dina
blygdläppar lena…
masserar dig djupt
och styvt.

Tar dig i håret
med brutalitet…
förför dina synder
och pressar mig in.

Din hals den är mjuk,
varm och pulserande av liv…

… smeker och ger dig kärlek.

Tar hårda tag
om brösten…
styva…
förför.

Två isbitar i
din mun,
jag för in!

Din våta slida
är het.

Munnen kall
och kuken hård…
pressar mig ner
i din djupa dal,
ända ner…

in.

Kylan runt stommen
och ollonet djupt nu…

Förföriskt vackert.

Förfogar över själ
och spränger livets fogar…

… du så öppen,
så villig att ta emot.

Ditt namn är blott
en dagdröm men
din fysiska kropp jag äger…

behagas av i nuet.

Vakna…

kom!

Låt min själs energi
strömma djupt inom dig.

Le… var med mig
och låt mig brutalt
knulla dig för kärleken…

Kom!

Ta min hand
och jag är din,
som många
gånger förut…
bara din…
din.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 164 gånger
Publicerad 2011-02-02 10:34



Bookmark and Share


  Anadol
Grym!
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren