Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heliga rörelser

Som genompyrd inkokt frukt
slickar döden dina andetag…

vinterorgelns spel
glöder av gunst...

världens ankare
står i lågor.

Natten glöder av
is i hjärtat...

… dina andetag en
del av mina.

Vill vi natta
nattens drake...

kyssa dina läppar av liv!

Kom…

… jag vill strid i ditt
namn, djupt inom.

Vill brutalt känna,
inom uthållighet…

… pressa min hand djupt.
Djupt inom dig.

Kom!

Dela med dig av det
katastrofala överflödet
där mellan dina ben.

vinterorgelns spel
glöder av gunst...

Rosenröd är min flygel…
ditt ansikte är vitt likt död.

Men jag älskar
din bleka hud!

Älskar ditt bleka
i mina andetag.

Kvinnan inom mig,
hon vaknar till liv…

hon våldtar dig.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 168 gånger
Publicerad 2011-02-02 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren