Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart av lusteld

Tidens andetag är
brutaliserade…

… som blodet som snabbt
pulserar ut från mina
handleder den vackra dagen.

Jag läser och jag behagas
av din smärta…
smärtan som är din egen,
som jag inte känner…

…tiden är här.

Ditt underliv blodfyllt
av skamligheten…
skam som inte finns.

Du är kärlek utan död!

Våra villkor är att älska,
bli älskade och åter
älska för att få ge
och ta njutning…

Kom jag hjälper dig
över de jobbigaste vägar.

Jag hjälper dig,
bara du sträcker ut
din lena hand!

Så svettig av ärlighet,
dina andetag är där du
ligger i underkastelse
och ger mig glädje…

… glädje som enbart är din,
men som jag äter av
på dina egna villkor.

Svettig…
älskad för den du är!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-02-02 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren