Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faktum

Jag vet att jag aldrig kommer att nå

det blir så då kraven sitter i björntrådsrep,

hängandes från molntappar

och undertecknad endast

når 175 centimeter från marken.




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-12-11 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta