Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att se sin egen spegelbild i vitögat.


Varje dag
uppfinner jag nätet
till spindlarna.

Jag älskar det,
när daggen faller
Hur de ser sina egna spegelbilder

Det är bara det
att jag står en bit bort
och missar min egen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-02 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol