Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverblod

Naken står jag ut i
min vita kostym…
min vita hud.

Naken är jag alltid!

Exponerad är
mina emotioner.

Alltid.

Känslan av frihet;
expanderar mitt sinne…

… imploderar det
depressiva!

Negativistens
mörka syn…

… tar alltid död på
optimistens…

… ljusa livssyn.

Kom!

Du döda mänska…
kom; låt tiden flyga.

Låt vingarna bli fria
från kättingarna…

Kom!

Låt mina andetag
befria dig…
befria mig.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-02-03 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren