Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wix.com/kirtap72/kirtap72


Tungan väntar dig…

Se vackra färger…
livet det är du.

Du söker dig framåt,
finner orden av pyrande eldar…

…finner livslågan.

En obehärskat och njutningsfylld
lusteld av vackra klangfärger…

…det är du!

Det finns eld och det finns guld…
du är livet och där med alltet.

Själen du besitter är en evighet…
en orgie av färg och koloriter.

Allt en cirkel och du besitter
evigheten i penseldragen…

…i tonerna från dina stämband.
Du är alltet;
en cirkel…

…evinnerlig…
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 184 gånger
Publicerad 2011-02-03 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren