Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangulär orgasm

I hans soffa sitter han
i skräddarställning…
ler inte allt för ofta.

Natten firar han med
bokstavlig fysisk mystik…

…sanna och djupa tvärkast
från hans kropp…

…expanderar gör han i intets vrå.

Synden är styv och
musklerna likt blå diesel.

Djupa önskningar utbreder sig i hans djupa
Rovdjurshjärna, där bakom de vackra
melerade ögonen av safir.

Kroppen är likt dansande död och
den ihållande smärtan en mystisk
ond bråd död…

…liket dansar som herr skelett i
nattens dimhöljda andetag.

Varför natten blodröd när jag
bekänner min sanna sexuella natur…

…kom låt min styvhet i hjärnan
penetrera dina lustar,
dina rädslor…

Kom!

Låt mina små händer ta stryptag
om din klena hals,
låt döden dansa.

Som en god orgasm är du mitt
rituella offer av kärleksrit.

Den långa kroppen är som blodröda
skuggningar om natten då dess stoft
genomtränger dig njutningsfullt.

Kom…

…låt min tyngd pressa
dina ben isär.

Som en god orgasm
är jag villkorslös kärlek…
kroppsligt…
mentalt...
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 187 gånger
Publicerad 2011-02-03 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren