Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porträtt

Ta mig härifrån sa hon…
då hon stod i ett hörn
och fällde kluvna…
tårar av ve.

Ljug aldrig för mig…
så ska jag spränga;
livets pansar och
ta dig med…

… bort till det vackraste
fotografi av tid utan slut.

Varje önskan är en tanke
av afterglow.

Varje andetag jag tar i
denna stund…

… är evigt förankrade
i detta ögonblick,
med dig vid min sida.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 142 gånger
Publicerad 2011-02-03 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren