Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfälligt

upp till kanten

fylld
till bredden

svart hat

bägaren
rinner över
avslöjar
väl dold kärlek

ljus

lycka

fyller långsamt upp igen




Fri vers av franz
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz