Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röster..

innuti mej.
där går jag sönder.
slits i stycken av bottenlös sorg.
men det är lixom någon amnnans smärta.
jag måste falla på knä skrika, skrika dej ur mej,orkar inte.
orkar knappt andas, allt är så jävla tungt när du är här.
vad har du varit med om min vän.
va är det som har hänt dej för att du ska känna så här.
ni är flera nu jag känner det av er tyngd.
sluta!
jag klarar snart inte stå upprätt.
ni får gå nu!
jag faller handlöst.
jag kan inte hjälpa er.
ni kramar livet ur mej.
fatta!
jag orkar inte bära er smärta mer!




Fri vers av iloveD_beat
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iloveD_beat
iloveD_beat