Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

397....

sorg känner man ju när någon nära dör.
ok jag fattar det.
men varför är du hos mej nu?
ni tycker jag inget klarar för jag alltid är frånvarande och trött.
hur skulle du själv klara att var morgon är som att ennu en syster har dött.
förtvivlad är jag.men varför?
vad jag vet har ingen dött.
jag skriker här inne,skriker ut mitt vansinne,skriker, vrålar ur min botten lösa sorg.
jag är trött,så fruktansvärt trött,jag orkar inte mer.
snälla jag vädjar.låt det ta slut.




Fri vers av iloveD_beat
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det finns inte ord, men klamra dig fast vid livet

någon dag, kanske inte i morgon, vänder livet

tillbaka till dig.
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

iloveD_beat
iloveD_beat