Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade du....

det börjar bli bättre nu.
jag är inte förlamad längre.
fan jag måste krossa nått.
nej slå, krossa nån, vem spelar ingen roll.
jag måste kanske döda. ja döda dej.
slå tills du inte andas mer.
slå ur mej min förtvivlade smärta av sorg.
låta den blandas med ditt blod.
nej, jag ska inte döda dej.
klart jag inte ska.
men det känns som att jag kanske måste.
nu börjar det igen,
nej!
spring, rädda dej!
vansinnet är här.
nu äntligen är det min sorg.
min sorg som blandats med ditt blod.

förlåt..min älskade.




Fri vers av iloveD_beat
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iloveD_beat
iloveD_beat