Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken om mig lindar

I min dröm kärleken om
mig lindar
Känner också dess härliga
varma vindar

Hjärtat slår precis som det
gjorde då
När jag hoppades att för
alltid dig få

Mina minnen av dig i hjärtat
jag sparat
Hur har jag mig utan dig min
fina klarat

I mina febriga drömmar ser
jag dig tala till mig
Hur jag än försöker så kan
jag inte höra dig

För varje dröm känns du
allt längre bort
Jag sörjer för min lycka blev
alldeles för kort

I sömnen torkar jag bort alla
sorgsna tårar
I kroppen bor för evigt bleka
kalla kårar

Jag kände mig älskad och så
harmonisk en gång
När våra hjärtan spelade en
vacker kärleksång




Bunden vers (Rim) av Emme VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-04 08:45



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
en saknad..
vemod
och längtan..
2011-02-04

  Anna*
Livet kan tyckas så nyckfullt och svårt. Må du få många goda drömmar!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP