Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentalisering

Hon den vackra
smög sig in i min
belevade värld…

gav mig lusten…

… att testa.

Planlöst jag vandrat…
… planlöst jag existerat!

Inte mer jag
vandra ensam!

Hon gav mig lusten…
lusten att ge av
min ensamhet.

Kom och ta min hand
sa hon då hon log…
gav mig sina läppar
och blottade själen…
jag klev in.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren