Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se vad du älskar

Jag går runt…
runt tiden.

Likt gräddvit hud!

Du kommer att känna livet… men
med mitt blod läker jag dina sår.

Du min vän…
mörka ringar av vackra ögon.

Jag håller mig kvar,
tar djupa andetag
och kysser mig fast.

Gyllene satin…
väggarna färgas blå.

Jag går runt…
i cirklar då jag ser dig…
du är den vita gungan.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren