Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av kronblad

Jag bär en blomma i
mitt bröst efter dig…

…fascinerad av dess skönhet
genom sin lukt är jag.

Likt blixtkrig brinner själen
vulkaniskt i din närhet!

Alltid vill jag ha dig nära
trotts att du långt bort är.

Alltid…

…vill jag smaka
din kroppsliga säd.

Som känslan i aggressivitet
brinner min åtrå efter din kropp…

…likt vakna drömmar är tiden,
då jag vill penetrera dig.

Jag korsfäste mig själv
på livets väg...

…i korsningen mellan liv
och död, du befruktade
mig med oändligheten...

…ett frö din själ.

När jag tänker på dig,
så expanderar,
imploderar jag i en
hejdlös orgasm.

Ditt rara ansikte
gör mig glad…

…dina bröst ger
mig näring.

Ditt hjärta och livets puls
ger mig omsorgsfull närhet…

…dina läppar vill jag göra glada.

I en dröm jag är med dig!

På en äng växer livet
och där vill jag ta dig
på ditt sätt…

…föra dig nära
och korsbefrukta
dig med fri kärlek.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren