Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärdet inom


Hon lämnar snö i sina spår
då vart hon än går
brustna hjärtan lämnas att limma sina sår
år,
efter år,
efter år,
efter år
då hon i sin stilla sökan ännu letar
efter svärdet inom
namnat: självrespekt




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 310 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-04 16:57



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint tecknat och vackert sökande som lämnar spår
2011-02-07

  sockerspöket
Denna lämnar en med tankar och förundran och eftertänksamhet. Funderar över kärleken och vad ett brustet hjärta kan vara orsakat av.

Så vackert diktat!

Som alltid
2011-02-07

  Julio VIP
Ja det är ett stark ord, självrespekt. Väl skrivet^
2011-02-04

    svarta ängeln
vackert ;)
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson