Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eptesicus

När jag träffade dig,
såg jag en ljuvlighet…
jag gav dig en kyss.

När jag smekte dina blygdläppar
gav du ifrån dig ljud från
tusen fladdermöss.

Du låg öppen för intrång
och min tunga slickade
dig intensivt!

Där i mitt rum vi
sprang tafatt…

…jag tog dig hårt bakifrån
och stötte in tunga
i din anal…

…än kysser jag dina andetag,
än kysser jag dig brutalt
med tungan djupt in.

Kysser dina nakna ögon…

…lägger mig sedan ner på
sängen med blodfärgade lakan…

…ser dig naken där vid min sida.

Kom…

…genomträng mig med
dina bråddjupa fingrar.

Fyll mig med din blygd!

Låt din slida rida min tunga,
använd den till ditt välbehag…

…kom, du är min
och jag vill att du
rider min dignitet.

Kom, förför mig med din blygd
och tvinga min tunga att förföra
dina läppar… dina bråddjup.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 169 gånger
Publicerad 2011-02-04 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren