Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flingor av salt

Efter aftonsången
kan allting hända
när musiken slagit rot
i det inre örat

de ålderdomliga tonerna

som besöker mina
tankesfärer, samlar
flingor av salt som
jag lämnat efter mig

saltflingorna

där tankarna inte fått fäste
singlar de ner på marken

fjäderlätta

som flygande neoner

madrigaler ljuder
genom rymderna
lockelser smeker jorden

framför mitt ansikte






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 21:48



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
oj så vackert! hör nästan!
2011-02-05

  Catharina Edin VIP
Så vackert.
Vill höra dig sjunga madrigaler.
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP