Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick iden då jag såg en film med Goldie hawn hon såg ut som ett guns and roses fan


guns and roses fan

Är du ett guns and roses fan
Brukade du lyssna på dem
Du ser ut som om du skulle kunna vara det
Det verkar vara din stil

Är du ett guns and roses fan
Man skulle kunna tro det
Ditt långa ruffsiga hår
Tatueringarna
Och så de där färgade solglasögonen
Linnet, skjortan
Tighta jeans och skinnjacka
Är du ett Guns and roses fan?

Är du ett Guns and roses fan
Vem var häftigast
Duff, eller Slash
Röker du lika mycket som slash
Eller kanske du gillade Axl
Visst var de häftiga
Visst var deras liv en roadmovie
Är du inte ett Guns and roses fan

Är du ett guns and roses fan
Brukar du spela estrange innan du somnar
Spelar du paradice city innan du går ut
Lyssnar du på Wellcome to the djungel på förfesten
Och älskar du till patience

Är du ett guns and roses fan
Det tror jag nog att du är
Jag tror nog att du gillar dem
Du är nog precis som jag
Ett troget guns and roses fan




Fri vers av PPQ
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-11 21:50



Bookmark and Share


  andreawolf
härlig text!!haha jag samlar på guns n' roses fan och här är ännu ett ;) hmm..hur många har jag nu om jag räknar med mig? :P
2006-09-06

  Preacher
gillar din text. e inget guns and roses fan men texten var jävligt skön att läsa... (är faktiskt ett The Doors/The Clash fan)
2005-12-12

  Therés
*ler* Ja du fick ju klart fram att du gillar guns and roses.
Visst var de bra! Udda och kul text det här.
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ