Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt hjärta


söndriga rutor överallt
trasigt hjärta med saknade bitar
klistrade med undermåligt lim och tejp
slår starkt, men ibland i otakt
till romantikens ord det ljuder
och kvinnan den trånar till dansen bjuder
allt till kärlekens berusande makt




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 534 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-06 20:04



Bookmark and Share


  Blåbäret
det trasiga kan bli så vackert när det fått läka
för en struktur att finna, för känsliga fingrar
en vacker mosaik för ögat
2011-03-06

  Ninananonia VIP
Smärtsamt!
Bra skrivet!
2011-02-27

  Elaine Hildenborg
Ruskigt bra.
2011-02-27

  ia VIP
även om hjärtat ditt
slår i otakt,
så följer orden
i ett fantastiskt flöde
av hopp om att finna

o man ska inte
underskatta dålig tejp
ibland håller den länge
2011-02-16

  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt som är trasig, som känns som en smärtfylld separation. Förmedlar och berör
2011-02-07

  sockerspöket
Berusande är den, kärleken. Och lika stark som en strömmande fors. Lika brutal kan den översvämma oss med känslor utan att vi har något att säga till om.

Du skriver om denna trasighet så enkelt och tydligt, det känns väldigt äkta och dina ordval är helt enkelt perfekta.
2011-02-07

    Lindizz
Djupt och berörande skrivet.
2011-02-07

    svarta ängeln
Dina ord tar mig till en annan värld...
2011-02-06

    svarta ängeln
Vackert...
2011-02-06

  i_jizzed_in_my_soul
Fint!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson