Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osund kärlek

Fäster inget avseende
vid din lycka


svineriet fortsatte i gryningen
ty delaktigheten


i mordet
var ett faktum

vad är det,
stirra ej

det var vi som tog,
ej jag

du känner din moral,
likt en boja

ska denna stank föreställa kärlek
din underlåtelse att handla

se
egna sanningar

besegra
mörkret i ditt hjärta

uppslukad av en drömbild älskar du mig nu
och skulle ta ditt liv


om du vågade




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-04 23:33



Bookmark and Share


  poetryGirl
du med dina mord peter...
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth