Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om kärlek och rädsla


jag ber om förlåtelse

Jag ber om förlåtelse för om jag har varigt jobbig eller klängig.
jag ber om förlåtelse för att jag allt som oftast är en Idiot.
jag ber om förlåtelse om jag gjort dej illa eller på något sätt skadat dig.
jag ber om förlåtelse för att jag när jag skriver detta gråter och är orolig i onödan.
jag ber om förlåtelse för att jag trodde att du var arg på mig.
jag ber om förlåtelse för att jag inte står ut med att inte veta vad som ska hända med oss.
jag ber om förlåtelse för att jag älskar dej så mycket att jag blivit blind för dina behov.
jag ber om förlåtelse för att jag e en så usel flickvän.
jag ber om förlåtelse för att jag e jobbig.
jag ber om förlåtelse och hoppas att du älskar mig som jag är med alla mina fel och brister.

för det finns ingen jag hellre vill va med än du.
jag ber dej Markus förlåt mig för min dårskap.
jag älskar dej, jag älskar dej, jag älskar dej, jag älskar dej, jag älskar dej, mer än jag kan säga med ord.

jag ber om att jag inte ska förlora dej vad som än händer i framtiden, du betyder allt för mig även om det i bland inte kan verka så. det insåg jag i dag.
Så förlåt om jag är jobbig.
jag försöker att förstå hur detta ska gå till men jag vet inte hur jag ska göra för att inte vara en börda för dej.

förlåt mig för min rädsla att jag ska driva bort dej , att du ska börja tycka illa om mig, det gör du nog redan när du läst detta e jag rädd.

ville bara säga hur jag känner mig. och berätta vad jag känner.
det låter nog dumt detta men jag älskar dej så innerligt och känner mig orolig för att jag ska råka stöta bort dej av nått jag inte märker att jag gjort. Älskar dej så mycket. den för evigt Eve




Fri vers av Eve Yvonne
Läst 4040 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-05 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eve Yvonne
Eve Yvonne